Neste møte ?>

Neste møte

En mulighet hvis du merker at dette høres interessant ut, men samtidig ikke vet helt sikkert om det er noe for deg er å komme på vårt neste møte. Dette er selvfølgelig også en mulighet hvis du nå sitter og fryder deg og virkelig føler til gangs at dette vil du, herre jemini så trivelig dette høres ut.

Uansett har vi vårt neste møte i Klinkekulegata 66 i Oslo og inne på Facebook finner du arrangementet med vei-anvisning og alt (link til Facebook finner du på kontaktsiden vår). I korte trekk kan vi likevel nevne at dette møtet tar plass lørdag 16. april, hjemme hos tidligere nevnte Ida og varer fra 17:00 til 21:00 (med forbehold om at møter kan ende opp med å bli litt lengre eller kortere enn planlagt alt etter som hva vi får gjort og slikt).

Dette møtet har vi hørt rykter om at vil by på vafler og lasagne. Vi kan også nevne kort her at det bare er å sende en melding på Facebook om eventuelle allergier eller om du er vegetarianer for da ordner vi løsninger om middagen som serveres er for eksempel lasagne. I Dixit finnes det både kjøttetere, veganere, allergikere og folk som ikke er allergisk mot noe så det pleier å ordne seg ganske greit.

Månedens musikal vil ellers være musikalen Hamilton, en musikal mange av oss i Dixit formelig har boblet av entusiasme overfor og som vi lenge har gledet oss til å diskutere. På arrangementet har vi linker til Spotify eller andre muligheter til å få lyttet til denne musikalen og i korte trekk kan jeg ellers informere om at dette er en musikal om Alexander Hamilton med bok, lyrikk og musikk av Lin-Manuel Miranda; et navn som for mange ikke ringer noen bjelle, men som for musikalelskere blir stadig mer kjært. Din jobb, kjære leser er å lytte til musikalen Hamilton og kanskje utvikle noen formeninger om hva du syns om sangene som du kan ta med deg til vårt neste møte, som altså skjer 16. april. Jeg håper det er av interesse og at vi sees.