Hovedprosjekt ?>

Hovedprosjekt

I Dixit får vi altså musikalmagien til å vare litt lenger og måten vi gjør det er ved å velge en musikal som månedens musikal. Hvis denne musikalen settes opp på et teater i nærheten så drar vi gjerne sammen og ser den og ellers tar alle seg av å henholdsvis lytte til en cd med musikalen og å se en eventuell filmversjon i løpet av måneden. Slik sørger hver og en i Dixit for å lære musikalen å kjenne så godt som mulig før vi møtes. Møtene tar ellers plass en gang i måneden som sagt og da bytter vi på å møtes hos hver av Dixits medlemmer.

Der får vi leiligheten for oss selv, «jager» vekk alle uvedkommende og utenforstående og tilbringer kvelden sammen mens leilighetens eier tar ansvaret for mat og drikke for kvelden. Så spiser vi godt, drikker godt (her kan det nevnes at Dixit er ment til å være en alkoholfri gruppe, men utover det kan vi kose oss med alt fra te og kaffe til brus eller vann om det skulle passe best) og ikke minst så koser vi oss med å diskutere månedens musikal. Dette pleier å bli oppriktig koselige kvelder med god mat og drikke, god stemning, kanskje litt karaoke og litt musikalmusikk på i bakgrunnen og storslagne diskusjoner om månedens musikal; diskusjoner som gir oss stor glede og mye underholdning.

Dessuten er det så givende for vi er kanskje musikalelskere alle som en, men vi kan samtidig ha svært delte meninger om musikalene vi tar for oss og dette får entusiasmen og engasjementet til å bruse i blodet. Samtidig pleier det aldri å bli for opphissede debatter heller, godt hjulpet av at temaet er musikaler som tross alt er en tematikk som på mange måter er ganske så trygg og beroligende. Møtene tar ellers som sagt plass en gang i måneden og den dagen pleier som regel å være fredag eller lørdag av hensyn til jobb og eventuell utdanning. Vi pleier erfaringsmessig å ha det veldig koselig når vi har våre trivelige og musikalrelaterte møter.