Historie ?>

Historie

Dixit hadde sin spede begynnelse i 2010 da Karoline (undertegnede) hadde sett Spring Awakening på Oslo Nye Teater og var så full av tanker og inntrykk at å prate høl i huet på familie og venner på ingen måte var nok. Karoline tok da initiativ på Facebook og lagde en gruppe for diskusjon av månedens musikaler, en gruppe som snart fikk navnet Dixit altså og som snart utviklet seg til et langt større prosjekt enn Karoline i første omgang hadde sett for seg.

Dixit ble en møteplass og en kilde til glede og fornøyelse og fikk etter hvert stadig flere medlemmer og rent tilfeldigvis viste det seg at flesteparten av disse medlemmene var fra Oslo og omegn, noe som fikk Karoline til å tenke på hvordan Dixit kunne utvikles videre til en musikalgruppe som møttes på ordentlig.

Som tenkt så gjort og vårt første forsøk på et møte var i januar 2013 med musikalen Wicked som månedens musikal. Deretter ga dette møtet mersmak og i ettertid har vi, med unntak av sommermånedene juni, juli og august da mange er på ferie, møttes en gang i måneden og hver gang med en ny musikal som månedens musikal. Disse musikalene skriver vi opp og hvis det er over to år siden sist kan det hende at vi har en musikal som månedens musikal på nytt; dette også av hensyn til at det stadig er nye medlemmer som kommer til i en fin symbiose med at andre medlemmer av ymse grunner melder seg ut.

Medlemmene våre for øyeblikket er i alle aldre fra 18 år og opp til noen og femti og utenom at vi foretrekker at medlemmene er voksne (dvs. over 18) så er vi åpne for alle. Kjønn, legning, hudfarge, alle disse tingene spiller ingen rolle så lenge du har en interesse for musikaler og vil være del av et fellesskap som deler interessen. Og med dette vil vi vise deg at du på ingen måte er den eneste som er fan av musikaler, snarere tvert i mot og det er jo fint.