Din rolle ?>

Din rolle

Det er her du kommer inn. Har du lest litt på siden og tenkt at en musikalgruppe høres supert ut?

Har du selv følt på behovet for å ha noen å dele lidenskapen for musikaler med i en verden av mennesker som ikke forstår fascinasjonen? Vi vet selv hvor ensomt en kjærlighet overfor musikaler kan være siden det er mange som ikke forstår seg på musikaler og tenker at det bare er rart med folk som i tide og utide bryter ut i sang.

Det er nettopp derfor Dixit er så fint for vi forstår det virkelig og selv om vi varierer i alder og kjønn så har vi alle til felles at vi oppriktig elsker musikaler og har et behov for å samles om denne lidenskapen. Vi søker dessuten medlemmer fordi vi for øyeblikket er færre medlemmer enn vi har vært på en stund i og med at noen har flyttet eller på andre måter mistet muligheten til å være med på møtene og det først og fremst er møtene i Dixit som er det viktige. Jo da, man kan være medlem i form av å bare diskutere månedens musikal inne på Facebook om man absolutt vil, men vi foretrekker klart å møte våre medlemmer og bli kjent med hverandre og det er under disse møtene våre at denne prosessen tar ordentlig til. Og disse møtene har faktisk ført til nære vennskap der flere i Dixit for eksempel var invitert da Ida (medlem i gruppa siden 2011) giftet seg og Nora og Jacob i gruppa fant kjærligheten under Dixit-møter og dro senest i fjor på kjærestetur til New York.

Vi blir så gode venner her i Dixit og har det så fint sammen og nå ønsker vi å dele denne fine stemningen med noen og denne noen kan altså være deg. Så er du fra Oslo eller omegn (eller i alle fall nærme nok til å kunne være med på møtene våre en gang i måneden), har du en stor interesse for musikaler og liker du å ha det koselig så ta kontakt. I det minste kan du jo alltids gi Dixit et forsøk i og med at det kan være gruppen for deg og der du vil føle deg virkelig hjemme.