Hjem ?>

Hjem

Tenk deg et av tre gitte scenarioer.

Scenario nr. 1: sceneteppet går opp, musikken begynner å spille og musikalen begynner og vips er alt annet glemt.

Scenario nr. 2: cd-en skrus på, musikken setter i gang og det samme skjer.

Scenario nr. 3: dvd-en puttes inn i datamaskinen, filmen begynner og musikalen er i gang. Oppmerksomme lesere har kanskje merket seg fellesnevneren for alle disse tre scenarioene, en fellesnevner som er at det i alle tilfellene er snakk om musikaler i form av å se dem på scenen, lytte til dem på cd eller se dem på film. Og musikaler er magisk, musikaler kan være noe av det mest inspirerende og givende som finnes og det bringer oss til et problem alle musikalelskere møter på, nemlig at musikaler tar slutt. Lysene i salen skrus på til full styrke, cd-en når sitt siste spor, rulleteksten på filmen begynner og det er ubønnhørlig tilbake til virkeligheten.

Eller kanskje ikke … Hva om det fantes en måte å få magien til å fortsette, en mulighet til å la musikalverdenen forbli essensiell også etter at musikalen er over? Det er her vi kommer inn. Vi er Dixit og man kan kalle oss en støttegruppe, alternativt en kulturforening, eventuelt et obsessingsinstitutt om du vil. Kall det hva du føler for, hvordan man betegner det er uansett ikke viktigst.

Det som er essensielt er at vi er her for deg. Vi er en Dixit og temaet er Dusikaler, Isikaler, Xikaler, Iusikaler og Tusikaler, noe som bare er en litt mer omstendelig måte å informere om at vårt felt er musikaler og å diskutere dem. Og det altså sammen med deg i en gruppe som får musikalmagien til å vare litt lenger og det med den største fornøyelse. Vi vil gjøre en forskjell, være en oppmuntring og fortsette musikalstemningen i samme slengen og dette sammen med deg.

 

Vil du lese mer om vår sponsor JohnSlots.com ?